Czekoladowe ciasteczka kanapkowe wypełnione białym Ganache

Czekoladowe ciasteczka kanapkowe wypełnione białym Ganache
Czekoladowe ciasteczka kanapkowe wypełnione białym Ganache może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Mieszanka sody oczyszczonej, jajka, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasteczka cytrynowe nadziewane Ganache z białej czekolady, Ciasteczka czekoladowe Brownie Sandwich z Ganache z białej czekolady i konfiturami truskawkowymi, oraz Ganache Z Białą Czekoladą Nadziewany Piernikowymi Makaronami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić nadzienie ganache: doprowadzić krem do wrzenia w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i dodać 9 uncji białej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
3
Odstawić 5 minut, pokryte.
4
Przełożyć do małej miski i wymieszać, aż będzie gładka. Przykryć i przechowywać w lodówce około 3 godzin (lub więcej), aż grube i spreadable. Pamiętaj, aby mieszać często podczas tego procesu poprawi to teksturę ganache. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.Zrobić ciasto: w dużej misce ubić razem mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną i sól. W osobnej dużej misce wymieszać razem masło, brązowy cukier i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła i wymieszać, aby połączyć. Zagniataj, aż ciasto uformuje się. Podziel ciasto na pół i owinąć każdy w folię; schłodzić w lodówce co najmniej 1 godzinę i do 12 godzin.Dodać ciasteczka: gdy gotowy do formy ciasteczka rozwałkować każdą połowę ciasta między 2 arkusze lekko mąki pergamin do około 1/8-cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
Przenieść do blach do pieczenia, i przechowywać w lodówce do firmy, o 30 protokół.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni z regałami w górnej i dolnej części. korzystanie z foremki do ciastek o szerokości około 2 cali (wybierz nieskomplikowany kształt, taki jak okrągły, kwadratowy, serce lub gwiazda), upewniając się, że masz parzyste liczby w każdym dla łącznie około dwudziestu czterech 2-calowych ciastek, ponownego walcowania i ponownego chłodzenia resztek w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
PiekarnikPiekarnik
7
Umieścić ciasteczka 1 cal od siebie na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia, i zamrażać, aż bardzo twarde, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Piec do jędrne i pachnące, o 10 do 12 protokół, obracając w połowie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Niech ciasteczka ostygną całkowicie na blachach do pieczenia ustawionych na stojakach z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Rozprowadzić lub wyłożyć (za pomocą woreczka z ciastem i małej gładkiej końcówki) nadzienie ganache na dolną stronę połowy ciasteczek, a następnie kanapkę z pozostałymi ciasteczkami, delikatnie naciskając. Ciasteczka mogą być przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 1 tygodnia.Dodać opcjonalną polewę: roztopić pozostałe 3 uncje białej czekolady w małej, odpornej na ciepło misce ustawionej na patelni gotującej się wody. Po roztopieniu mżawki lub rurki (za pomocą woreczka z ciastem i małej gładkiej końcówki) białą czekoladę w atrakcyjnym wzorze na wierzchu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Pliki CookiePliki Cookie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn