Czekoladowe ciasteczka kanapkowe wypełnione białym Ganache
Czekoladowe ciasteczka kanapkowe wypełnione białym Ganache może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Mieszanka sody oczyszczonej, jajka, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasteczka cytrynowe nadziewane Ganache z białej czekolady, Ciasteczka czekoladowe Brownie Sandwich z Ganache z białej czekolady i konfiturami truskawkowymi, oraz Ganache Z Białą Czekoladą Nadziewany Piernikowymi Makaronami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić nadzienie ganache: doprowadzić krem do wrzenia w małym rondlu.
Zdjąć z ognia i dodać 9 uncji białej czekolady.
Odstawić 5 minut, pokryte.
Przełożyć do małej miski i wymieszać, aż będzie gładka. Przykryć i przechowywać w lodówce około 3 godzin (lub więcej), aż grube i spreadable. Pamiętaj, aby mieszać często podczas tego procesu poprawi to teksturę ganache. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.Zrobić ciasto: w dużej misce ubić razem mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną i sól. W osobnej dużej misce wymieszać razem masło, brązowy cukier i jajko.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła i wymieszać, aby połączyć. Zagniataj, aż ciasto uformuje się. Podziel ciasto na pół i owinąć każdy w folię; schłodzić w lodówce co najmniej 1 godzinę i do 12 godzin.Dodać ciasteczka: gdy gotowy do formy ciasteczka rozwałkować każdą połowę ciasta między 2 arkusze lekko mąki pergamin do około 1/8-cala grubości.
Przenieść do blach do pieczenia, i przechowywać w lodówce do firmy, o 30 protokół.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni z regałami w górnej i dolnej części. korzystanie z foremki do ciastek o szerokości około 2 cali (wybierz nieskomplikowany kształt, taki jak okrągły, kwadratowy, serce lub gwiazda), upewniając się, że masz parzyste liczby w każdym dla łącznie około dwudziestu czterech 2-calowych ciastek, ponownego walcowania i ponownego chłodzenia resztek w razie potrzeby.
Umieścić ciasteczka 1 cal od siebie na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia, i zamrażać, aż bardzo twarde, o 15 protokół.
Piec do jędrne i pachnące, o 10 do 12 protokół, obracając w połowie.
Niech ciasteczka ostygną całkowicie na blachach do pieczenia ustawionych na stojakach z drutu.
Rozprowadzić lub wyłożyć (za pomocą woreczka z ciastem i małej gładkiej końcówki) nadzienie ganache na dolną stronę połowy ciasteczek, a następnie kanapkę z pozostałymi ciasteczkami, delikatnie naciskając. Ciasteczka mogą być przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 1 tygodnia.Dodać opcjonalną polewę: roztopić pozostałe 3 uncje białej czekolady w małej, odpornej na ciepło misce ustawionej na patelni gotującej się wody. Po roztopieniu mżawki lub rurki (za pomocą woreczka z ciastem i małej gładkiej końcówki) białą czekoladę w atrakcyjnym wzorze na wierzchu ciastek.