Przepis Chocolate Chip Irish Cream Funt ciasto może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 16 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do dzień św. Patryka. Mieszanka półsłodkich czekoladowych minichips, mąka do ciast, mąka do ciast i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chocolate Chip Irish Cream Pound Cake, Czekolada Melasa ciasto czekoladowe z polewą Baileys Irish Cream, oraz Śmietankowe Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.
Dodać cukier granulowany, brązowy cukier i wanilię; ubijać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Dietetyczna Soda Kremowa
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
6
Dodać jajka, po 1 na raz; dobrze ubić po każdym dodaniu. Pokonaj na dużej prędkości 1 minutę. Z mikserem na niskim poziomie, dodać mieszankę mąki i likier na przemian z mieszanką cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; dobrze ubić po każdym dodaniu. Złożyć w czekoladowe chipsy.
Wlać ciasto do 12-filiżanki Bundt patelni pokrytej sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf Pan
8
Piec w temperaturze 325 przez 55 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Cukier puder przesiać na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół