Czekoladowe Chmury
Czekoladowe chmury mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz instant budyń czekoladowy mix, bitą polewą, ciasto francuskie, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1040 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ugotuj książkę: czekoladowe chmury, Masło Orzechowe Czekoladowe Chmury, oraz Chocolate Walnut Clouds with Cocoa Stalbs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Rozłóż oba arkusze ciasta francuskiego i połóż na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej.
Pokrój każdy arkusz na 3 paski wzdłuż znaków zagięcia, a następnie pokrój każdy pasek na 4 kwadraty, aby uzyskać 12 kwadratów ciasta na arkusz.
Umieść kwadraty na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto francuskie będzie złociste, około 15 minut.
Niech kwadraty ostygną całkowicie.
Wymieszać budyń i mleko ubić w misce, aż będzie gęsty i gładki, około 1 minuty; odstawić około 3 minut, aby zakończyć zagęszczanie. Delikatnie złożyć ubitą polewę na budyń.
Miksturę musu czekoladowego przełożyć do woreczka na ciasto ze średnią końcówką.
Użyj palca lub noża do masła, aby delikatnie otworzyć róg kwadratu ciasta. Zrób małą kieszonkę w cieście nożem. Wrzuć do otworu około 1 łyżki musu czekoladowego; niewielka ilość musu pojawi się w miejscu otwarcia, gdy kieszeń ciasta będzie pełna. Powtórz z pozostałymi kwadratami ciasta i mieszaniną musu. Wypieki pyłu lekko z cukrem cukierniczym.