Dorsz czarny z zupą z kopru włoskiego i wędzoną ostrygą Panzanella

Dorsz czarny z zupą z kopru włoskiego i wędzoną ostrygą Panzanella
Czarny dorsz z zupą z kopru włoskiego i wędzoną ostrygą Panzanella może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $10.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 515 kalorii, 31g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, szalotkę, dorsza i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Dorsz czarny z zupą z kopru włoskiego i wędzoną ostrygą Panzanella, Zupa z krewetek i wędzonych ostryg, oraz Proste Kolacje: Zupa Z Ryb I Wędzonych Ostryg.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
2
Dodaj koper włoski, ziemniaki, cebulę i por. Przykryć i gotować untilvegetables są po prostu miękkie, ale nie Brązowy, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
3
Dodać mąkę, liście laurowe i tymianek; wymieszać 1 minutę. Wymieszać sok z małży, śmietanę i mleko. Dusić, aż chowderthickens lekko i smaki mieszają, o 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Krewetki (21 Do 25 Sztuk), Obrane I Pozbawione żyłek, Z OgonamiKrewetki (21 Do 25 Sztuk), Obrane I Pozbawione żyłek, Z Ogonami
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
4
Wymieszać ze skórką z cytryny, doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Schłodzić 30 minut; coverand przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
1
Wrzucić seler, szalotka, pietruszka,1 1/2 łyżeczki soku z cytryny, skórka z cytryny, i wędzone ostrygi w mediumbowl. Przyprawić mieszankę selerowo-szalotkową do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
2
Połącz 3 łyżki masła, tymianek i 3 łyżeczki soku z cytryny w smallsaucepan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Ubij na małym ogniu, aż maślanki i sos będą się gotować; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Zdjąć z ognia.Roztopić 2 łyżki masła w dużej nonstickskillet na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
5
Posypać rybę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
6
Dodaj ryby, skórka sidedown, na patelni. Gotować, aż skóra jest chrupiącai ryby jest po prostu nieprzezroczyste w centrum, drizzlinglemon-SOS maślany nad, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Podgrzać na małym ogniu; wyrzucić liście laurowe. Podziel chowder między4 płytkie miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
ChowderChowder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Umieść rybę, skórkę do dołu, w środku zupy. Panko wymieszać z selerem-szalotąmixture; łyżką nad rybą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChowderChowder
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
9
* Dostępne w sekcji Asian foods w niektórych supermarketach i na rynkach azjatyckich.

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)lorann profesjonalna kuchnia®lorann profesjonalna kuchnia®2smalls3 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła3 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła4filetyfilety z dorsza czarnego ze skórąfilety z dorsza czarnego ze skórą596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekany selerdrobno posiekany seler227Orzechy dowolne (posiekane)krewetki (21 do 25 sztuk), obrane i pozbawione żyłek, z ogonamikrewetki (21 do 25 sztuk), obrane i pozbawione żyłek, z ogonami4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyGruba sól koszernaGruba sól koszerna1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiKostki 1/4 cala świeża cebula kopru włoskiegoKostki 1/4 cala świeża cebula kopru włoskiego2(zima)posiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekany por (tylko białe i bladozielone części)drobno posiekany por (tylko białe i bladozielone części)5(może być lub przeglądać)świeży sok z cytryny, podzielonyświeży sok z cytryny, podzielony1(może być lub przeglądać)drobno starta skórka z cytrynydrobno starta skórka z cytryny1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana cebulaposiekana cebula596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiostrygi mielone wędzone w puszkachostrygi mielone wędzone w puszkach596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipanko (Japońska bułka tarta), * tostypanko (Japońska bułka tarta), * tosty596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekana szalotkadrobno posiekana szalotka5(zima)masło niesolone, podzielonemasło niesolone, podzielone1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiCytrynowy budyń błyskawicznyCytrynowy budyń błyskawiczny1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiKostki 1/4 do 1/3 cala obrane ze złota ziemniaki YukonKostki 1/4 do 1/3 cala obrane ze złota ziemniaki Yukon

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn