Dorsz czarny z zupą z kopru włoskiego i wędzoną ostrygą Panzanella
Czarny dorsz z zupą z kopru włoskiego i wędzoną ostrygą Panzanella może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $10.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 515 kalorii, 31g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, szalotkę, dorsza i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Dorsz czarny z zupą z kopru włoskiego i wędzoną ostrygą Panzanella, Zupa z krewetek i wędzonych ostryg, oraz Proste Kolacje: Zupa Z Ryb I Wędzonych Ostryg.
Instrukcje
1
Roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
2
Dodaj koper włoski, ziemniaki, cebulę i por. Przykryć i gotować untilvegetables są po prostu miękkie, ale nie Brązowy, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(i Tylko Porcje)
3
Dodać mąkę, liście laurowe i tymianek; wymieszać 1 minutę. Wymieszać sok z małży, śmietanę i mleko. Dusić, aż chowderthickens lekko i smaki mieszają, o 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Krewetki (21 Do 25 Sztuk), Obrane I Pozbawione żyłek, Z Ogonami
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
4
Wymieszać ze skórką z cytryny, doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Schłodzić 30 minut; coverand przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
1
Wrzucić seler, szalotka, pietruszka,1 1/2 łyżeczki soku z cytryny, skórka z cytryny, i wędzone ostrygi w mediumbowl. Przyprawić mieszankę selerowo-szalotkową do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
2
Połącz 3 łyżki masła, tymianek i 3 łyżeczki soku z cytryny w smallsaucepan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Ubij na małym ogniu, aż maślanki i sos będą się gotować; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Zdjąć z ognia.Roztopić 2 łyżki masła w dużej nonstickskillet na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
5
Posypać rybę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
6
Dodaj ryby, skórka sidedown, na patelni. Gotować, aż skóra jest chrupiącai ryby jest po prostu nieprzezroczyste w centrum, drizzlinglemon-SOS maślany nad, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Podgrzać na małym ogniu; wyrzucić liście laurowe. Podziel chowder między4 płytkie miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Chowder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Umieść rybę, skórkę do dołu, w środku zupy. Panko wymieszać z selerem-szalotąmixture; łyżką nad rybą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chowder
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
9
* Dostępne w sekcji Asian foods w niektórych supermarketach i na rynkach azjatyckich.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.