Czekoladowe batoniki z codziennego wypieku
Czekoladowe batoniki z codziennego wypieku mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać masło, vanillan ekstrakt, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 26 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka z mąki kokosowej z czekoladowym Ganache z codziennego Bezziarnistego pieczenia Kelly Smith, Codzienne Pieczenie Bez Ziarna, oraz Herbatniki Paleo Southern z codziennego wypieku bez ziarna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć okruchy krakersów graham, brązowy cukier, cynamon i sól w średniej misce.
Dobrze wymieszać z rękami.
Masło i czekoladę połączyć w górnej części podwójnego kotła na nie całkiem gotującej się wodzie. Po stopieniu trzepaczką wygładzić, a następnie zdjąć patelnię z ognia. Zeskrobać czekoladę do średniej miski i ostudzić do letniej. Rozgrzej piekarnik do 325oF.
Cukier, jajka i wanilię ubić na letniej czekoladzie. Wymieszaj mąkę tortową, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać z orzechami włoskimi. Zeskrobać ciasto na skorupę i wygładzić łyżką.
Piec na centralnym stojaku piekarnika tylko przez 35 minut-już nie. Chłodny na stojaku. Przechowywać w lodówce godzinę lub tak przed krojenia.
Podawać w temperaturze pokojowej. Daje 16 taktów.