Chleb Wiśniowo Orzechowy

Chleb Wiśniowo Orzechowy
Chleb Wiśniowo-Orzechowy to wegetariański przepis lakto ovo składający się z 64 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 8 g tłuszczu i łącznie 156 kalorii. Za 23 centy za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mało kto lubił ten chleb. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 15 minut. Mieszanka wiśni maraschino, maślanki, cukru i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt niesamowity wynik łyżką wynoszący 10%. Podobne przepisy obejmują chleb wiśniowo-orzechowy {Pat's}, słodki, miękki chleb wiśniowy z polewą wiśniowo-migdałową i lawiny błotne wiśniowo-orzechowe.

Instrukcje

1
W dużej misce utrzyj masło z cukrem na jasną i puszystą masę. Ubij żółtka i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól; dodajemy do ubitej masy na zmianę z maślanką, tylko do połączenia (ciasto będzie gęste).
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
W małej misce ubijaj białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć do ciasta. Dodać wiśnie i orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Przenieś do czterech natłuszczonych i posypanych mąką 8-calowych. x 4 cale patelnie do chleba.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
5
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta, a bochenki będą złotobrązowe. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na metalową kratkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn