Czekoladowe batoniki malinowe z białą czekoladą i migdałami
Czekoladowe batoniki malinowe z białą czekoladą i migdałami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać migdały, chipsy czekoladowe, Olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta z białej czekolady i malin, z migdałami i pistacjami, Malinowe Batoniki Z Białej Czekolady, oraz Sernik z białej czekolady malinowy.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść stojak do pieczenia na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. masło i mąka 9 przez 13-calową patelnię do pieczenia.
W małym rondlu mieszaj dżem stale na małym ogniu, aż do wylewania, około 1 minuty. Odstawić.
W dużej misce, wymieszać razem Brownie mix, jajka, olej roślinny, i woda. Za pomocą elektrycznego miksera ręcznego bij przez 1 minutę na średniej prędkości.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni. Łyżka dżem na górze ciasta brownie. Za pomocą małej szpatułki, zawirować dżem do ciasta brownie.
Piec przez 27 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona około 1 cala od krawędzi patelni wyjdzie czysta.
Rozprowadzić roztopioną czekoladą i posypać solonymi migdałami.
Przenieś patelnię do stojaka z drutu, aby ostygła.
Pokroić na 16 sztabek i przechowywać hermetycznie w plastikowym pojemniku do 1 tygodnia.