Czekoladowe batoniki Dulce De Leche

Czekoladowe batoniki Dulce De Leche
Czekoladowe batoniki Dulce De Leche mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Jeśli masz vanillan ekstrakt, śmietana, mąka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekoladowe batoniki Dulce De Leche, Batoniki Czekoladowo-Owsiane Dulce De Leche, oraz Czekolada mleczna Dulce De Leche batony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191° z półką w środku. Masło płytkie 9-do 9 1/2-cala kwadratowej patelni do pieczenia (1 do 1 1/2 cala głębokości). Dół linii i 2 boki z pergaminem, pozostawiając zwis. Pergamin z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Masło, brązowy cukier, wanilia i sól wymieszać w misce widelcem. Przesiej mąkę i zmiksuj widelcem, aż powstanie miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Ciasto rozłożyć równomiernie na patelni do pieczenia za pomocą szpatułki lub tylnej części łyżki, a następnie nakłuć widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec do złotego koloru, 15 do 20 minut, następnie całkowicie ostudzić na patelni na stojaku, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Przynieś śmietanę i dulce de lecheto gotować na wolnym ogniu w małym ciężkim rondlu, mieszając drewnianą łyżką, aż dulce de leche się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De LecheDulce De Leche
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Żółtka ubić w misce, następnie powoli ubić w gorącej śmietanie. Powrót do patelni i gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż patelnia będzie widoczna w śladach łyżki i mieszaniny rejestruje 77° na termometrze natychmiastowego odczytu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia i ubić w czekoladzie, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Wlać mieszaninę czekolady na schłodzone kruche i schłodzić, odkryte, aż ostygnie i zestaw, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
CzekoladaCzekolada
2
Uruchom mały nóż wokół krawędzi poluzować, a następnie przenieść do deski do krojenia za pomocą pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
NóżNóż
3
Pokroić gorącym czystym nożem (zanurzyć w gorącej wodzie i wytrzeć pomiędzy cięciami) na 24 bary. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
1
Batoniki czekoladowe dulce de leche można schłodzić w szczelnym pojemniku do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De LecheDulce De Leche
CzekoladaCzekolada
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn