Słodkie Ciasto Z Cukinią
Słodkie ciasto z cukinią wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 218 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz cukier, cukinia, ciasto crust, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Spróbuj Słodkie Cukiniowe Babeczki, Słodka Cukinia Rozkosz, oraz Cukinia słodko-kwaśna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieścić cukinię w garnku i przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, 15 do 20 minut.
Drenaż. Zmiksować w blenderze na gładką masę. Odmierz 2 szklanki zmiksowanej cukinii; wlać do dużej miski.
Ubij mleko, cukier, jajka, cynamon, ziele angielskie, imbir i gałkę muszkatołową razem z zmiksowaną cukinią na gładką masę.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż środek ciasta zostanie ustawiony i nóż włożony do środka wyjdzie czysty, 45 do 60 minut.