Czekoladowy Crème de Menthe Marshmallows może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 64 porcje z 183 kalorie, 0g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oleju roślinnego, cukru cukierniczego, crème de menthe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czekolada-Dipped Crème de Menthe Marshmallows, Crème De Menthe Marshmallows, oraz Creme de Menthe Chocolate Chip Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Szczotkuj dno i boki 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia olejem roślinnym. Używając małego Sitka o drobnych oczkach, obficie odkurz patelnię cukrem cukierniczym, wybijając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Sito
2
Umieść 1/3 szklanki wody i crème de menthe w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme De Menthe
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Stojący
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Posypać żelatynę do miski i krótko wymieszać, aby upewnić się, że cała żelatyna ma kontakt z wodą i crème de menthe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme De Menthe
żelatyna
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Niech zmiękcz podczas dokonywania syrop cukrowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Cukrowy
5
W ciężkim rondlu 3-do 4-quart, połączyć cukier granulowany, syrop kukurydziany, sól i 1/2 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Syrop Kukurydziany
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Umieścić na umiarkowanym ogniu i doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści. Włóż termometr cukierkowy do wrzącego syropu cukrowego i kontynuuj gotowanie (mieszanina może się spienić, więc w razie potrzeby lekko obniżyć temperaturę), bez mieszania, aż termometr zarejestruje 116° (etap miękkiej piłki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Cukrowy
Cukierki Sour Brite Octopus
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Termometr Kuchenny
7
Wyjmij rondel z ognia i odstaw na krótko, aż pęcherzyki lekko się rozproszą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Mikser z małą prędkością wlać gorący syrop cukrowy do zmiękczonej żelatyny w cienkim strumieniu po bokach miski. Stopniowo zwiększaj prędkość miksera do wysokiej i ubijaj, aż pianka będzie bardzo gruba i utworzy grubą wstążkę, gdy trzepaczka zostanie podniesiona, około 5 minut. Beat w ekstrakt z mięty pieprzowej i zielony barwnik spożywczy, dodając więcej na ciemniejszy zielony kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Kolor żywności
Ekstrakt Z Mięty Pieprzowej
Pianki
Syrop Cukrowy
żelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Zeskrobać piankę na przygotowaną patelnię (będzie bardzo lepka) i za pomocą mokrych opuszków palców równomiernie rozprowadzić i wygładzić wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pianki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Odstawić, odsłonięte w temperaturze pokojowej, aż powierzchnia nie jest już lepki i można delikatnie odciągnąć prawoślazu z boków patelni opuszkami palców, co najmniej 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Odkurz deskę do krojenia cukrem cukierniczym. Użyj gumowej szpatułki, aby wyciągnąć boki pianki z krawędzi patelni (użyj szpatułki, aby poluzować piankę z dna patelni, jeśli to konieczne) i odwróć na deskę do krojenia. Wierzch polać cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Pianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Szpatułka
Patelnia
12
Posmaruj długi cienki nóż lub nóż szefa kuchni olejem roślinnym i pyłem z cukrem cukierniczym, aby zapobiec przywieraniu; w razie potrzeby Kontynuuj Odkurzanie noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
13
Pokrój wzdłuż na 8 pasków, następnie poprzecznie na ósemki, tworząc łącznie 64 kwadraty. (W przypadku prostokątnych pianek, pociąć wzdłuż na 8 pasków, a następnie poprzecznie na czwarte części, tworząc w sumie 32 prostokąty.) Nakładać pianki, pojedynczo, w cukrze cukierniczym, za pomocą szczotki do ciast, aby usunąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Pianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
14
W suchej metalowej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującą się wodą roztopić czekoladę i skrócić, mieszając, aż będzie gładka. Praca z jednym prawoślazu na raz, szczotkować prawoślazu ponownie, aby usunąć nadmiar cukru cukierników, a następnie zanurzyć jedną gładką stronę około 1/8 cala do czekolady, aby pokryć go, skrobanie nadmiar czekolady na krawędzi miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Pianki
Skracanie
Czekolada
Woda
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Patelnia
15
Przenieść, czekolada side up, do stojaka z drutu ustawionego na blasze do pieczenia i odstawić, aż czekolada jest ustawiona. DO AHEAD: pianki-bez czekolady - można przechowywać, warstwowo między arkuszami papieru woskowego lub pergaminu w hermetycznym pojemniku w suchym miejscu w chłodnej temperaturze pokojowej, przez 1 miesiąc. Pianki zanurzone w czekoladzie mogą być przechowywane w ten sam sposób, ale będą przechowywane tylko przez około 2 dni.