Czekolada-Dipped Crème de Menthe Marshmallows

Czekolada-Dipped Crème de Menthe Marshmallows
Czekoladowy Crème de Menthe Marshmallows może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 64 porcje z 183 kalorie, 0g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oleju roślinnego, cukru cukierniczego, crème de menthe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czekolada-Dipped Crème de Menthe Marshmallows, Crème De Menthe Marshmallows, oraz Creme de Menthe Chocolate Chip Brownies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szczotkuj dno i boki 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia olejem roślinnym. Używając małego Sitka o drobnych oczkach, obficie odkurz patelnię cukrem cukierniczym, wybijając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
SitoSito
2
Umieść 1/3 szklanki wody i crème de menthe w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme De MentheCreme De Menthe
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Posypać żelatynę do miski i krótko wymieszać, aby upewnić się, że cała żelatyna ma kontakt z wodą i crème de menthe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme De MentheCreme De Menthe
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Niech zmiękcz podczas dokonywania syrop cukrowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
5
W ciężkim rondlu 3-do 4-quart, połączyć cukier granulowany, syrop kukurydziany, sól i 1/2 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Umieścić na umiarkowanym ogniu i doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści. Włóż termometr cukierkowy do wrzącego syropu cukrowego i kontynuuj gotowanie (mieszanina może się spienić, więc w razie potrzeby lekko obniżyć temperaturę), bez mieszania, aż termometr zarejestruje 116° (etap miękkiej piłki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
7
Wyjmij rondel z ognia i odstaw na krótko, aż pęcherzyki lekko się rozproszą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Mikser z małą prędkością wlać gorący syrop cukrowy do zmiękczonej żelatyny w cienkim strumieniu po bokach miski. Stopniowo zwiększaj prędkość miksera do wysokiej i ubijaj, aż pianka będzie bardzo gruba i utworzy grubą wstążkę, gdy trzepaczka zostanie podniesiona, około 5 minut. Beat w ekstrakt z mięty pieprzowej i zielony barwnik spożywczy, dodając więcej na ciemniejszy zielony kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Kolor żywnościZielony Kolor żywności
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
PiankiPianki
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Zeskrobać piankę na przygotowaną patelnię (będzie bardzo lepka) i za pomocą mokrych opuszków palców równomiernie rozprowadzić i wygładzić wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Odstawić, odsłonięte w temperaturze pokojowej, aż powierzchnia nie jest już lepki i można delikatnie odciągnąć prawoślazu z boków patelni opuszkami palców, co najmniej 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Odkurz deskę do krojenia cukrem cukierniczym. Użyj gumowej szpatułki, aby wyciągnąć boki pianki z krawędzi patelni (użyj szpatułki, aby poluzować piankę z dna patelni, jeśli to konieczne) i odwróć na deskę do krojenia. Wierzch polać cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
PiankiPianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
12
Posmaruj długi cienki nóż lub nóż szefa kuchni olejem roślinnym i pyłem z cukrem cukierniczym, aby zapobiec przywieraniu; w razie potrzeby Kontynuuj Odkurzanie noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
13
Pokrój wzdłuż na 8 pasków, następnie poprzecznie na ósemki, tworząc łącznie 64 kwadraty. (W przypadku prostokątnych pianek, pociąć wzdłuż na 8 pasków, a następnie poprzecznie na czwarte części, tworząc w sumie 32 prostokąty.) Nakładać pianki, pojedynczo, w cukrze cukierniczym, za pomocą szczotki do ciast, aby usunąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
PiankiPianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
14
W suchej metalowej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującą się wodą roztopić czekoladę i skrócić, mieszając, aż będzie gładka. Praca z jednym prawoślazu na raz, szczotkować prawoślazu ponownie, aby usunąć nadmiar cukru cukierników, a następnie zanurzyć jedną gładką stronę około 1/8 cala do czekolady, aby pokryć go, skrobanie nadmiar czekolady na krawędzi miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
PiankiPianki
SkracanieSkracanie
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PatelniaPatelnia
15
Przenieść, czekolada side up, do stojaka z drutu ustawionego na blasze do pieczenia i odstawić, aż czekolada jest ustawiona. DO AHEAD: pianki-bez czekolady - można przechowywać, warstwowo między arkuszami papieru woskowego lub pergaminu w hermetycznym pojemniku w suchym miejscu w chłodnej temperaturze pokojowej, przez 1 miesiąc. Pianki zanurzone w czekoladzie mogą być przechowywane w ten sam sposób, ale będą przechowywane tylko przez około 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Magazyn