Czas na drinka: Colleen Bawn

Czas na drinka: Colleen Bawn
Czas na drinka: Colleen Bawn może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz chartreuse, cukier, żytnią whiskey i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Czas na drinka: Mai Tai, Czas na drinka: Bramble, oraz Czas na drinka: (niezupełnie).

Instrukcje

1
Połącz składniki w shakerze koktajlowym. Wstrząsnąć bardzo mocno, bez lodu, aż jajko zostanie dobrze wymieszane z innymi składnikami, około 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Plasterki świeżego Rabarbaru I Więcej Do Dekoracji3 Plasterki świeżego Rabarbaru I Więcej Do Dekoracji
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
2
Dodaj lód i wstrząśnij ponownie przez około 10 sekund. Przelej do schłodzonych kieliszków koktajlowych; dekoruj kratką świeżej gałki muszkatołowej i zmielonego cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
świeża Gałka Muszkatołowaświeża Gałka Muszkatołowa
3 Plasterki świeżego Rabarbaru I Więcej Do Dekoracji3 Plasterki świeżego Rabarbaru I Więcej Do Dekoracji
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
TrudnośćŁatwy
Gotowe W2 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn