Black Bottom Cupcakes I might be just the Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1570 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka sody oczyszczonej, soli, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Black Bottom Cupcakes II, Babeczki Z Czarnym Dnem, oraz Babeczki Z Czarnym Dnem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia Muffin puszki z kubkami papierowymi lub lekko spryskać nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na Muffinki
Piekarnik
2
W średniej misce ubić serek, jajko, 1/3 szklanki cukru i 1/8 łyżeczki soli, aż będzie lekki i puszysty. Wymieszać z chipsami czekoladowymi i odstawić.
W dużej misce wymieszać mąkę, 1 szklankę cukru, kakao, sodę oczyszczoną i 1/2 łyżeczki soli. Zrób studnię w środku i dodaj wodę, olej, ocet i wanilię. Mieszać razem, aż dobrze wymieszane. Napełnij puszki muffin 1/3 pełne z ciasta i top z dolop z mieszanki twarogu.