Cytrynowy Imbir Żurawinowy Mus Jabłkowy

Cytrynowy Imbir Żurawinowy Mus Jabłkowy
Cytrynowy imbir żurawinowy mus jabłkowy jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 12. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sól, żurawinę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 13%. Spróbuj Muffinki żurawinowe, cytrynowe i imbirowe, Imbirowy Mus Jabłkowy, oraz Imbirowe Ciasto Jabłkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj żurawinę, jabłka, wodę, cukier i koncentrat lemoniady w rondlu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu, i zmniejszyć ogień do średnio niski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat LemoniadyKoncentrat Lemoniady
żurawinażurawina
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszaj imbir i sól z mieszanką żurawinową i gotuj na wolnym ogniu, aż żurawina pęknie, a jabłka będą miękkie, 20 minut. Schłodzić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
ImbirImbir
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn