Cytrynowo-Ziołowa Pierś Z Indyka

Cytrynowo-Ziołowa Pierś Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj piersi z indyka z ziołami cytrynowymi. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 14 i kosztuje 2,73 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 43g białka, oraz 11g tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pierś z indyka, gałązki pietruszki, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciastka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Ziele Cytryny Pieczona Pierś Z Indyka, Ziołowa Pieczona Pierś Z Indyka, oraz Pierś z indyka pieczona ziołowo.

Instrukcje

1
W blenderze połączyć sok z cytryny, olej, sos sojowy, pietruszkę, cebulę, czosnek, musztardę i przyprawy; przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Do 1/2 Szklanki Posiekanych Orzechów1/3 Do 1/2 Szklanki Posiekanych Orzechów
1/4 Funta Boczniaków Pokrojonych W Plasterki1/4 Funta Boczniaków Pokrojonych W Plasterki
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać 1 szklankę marynaty do 2-gal. zamykana plastikowa torba; dodaj indyka. Uszczelnij worek i obróć do powłoki; przechowywać w lodówce do 24 godzin. Przykryć i schłodzić pozostałą marynatę do fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
3
Wyrównaj dno dużej płytkiej patelni folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Marynatę odcedzić i wyrzucić; umieścić indyka na stojaku na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
5
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 325° przez 2 do 2-1/2 godzin lub do czasu, aż termometr mięsa odczyta 170°, fastrygując co 30 minut marynatą zarezerwowaną. (Przykryj luźno folią, jeśli Indyk zbyt szybko się zarumieni.) Przykryj i odstaw na 15 minut przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia24
Magazyn