Cytrynowa Sałatka Truskawkowo-Szpinakowa
Cytrynowa Sałatka truskawkowo-szpinakowa wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 1,02 zł za porcję. Ta przystawka ma 74 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, sok z cytryny, szpinak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 87%. Spróbuj Cytrynowa Sałatka Bulgur z krewetkami i szpinakiem, Tarta fetanowo-koperkowa z cytrynową sałatką szpinakową, oraz Sałatka truskawkowa awokado szpinakowa z Truskawkowym winegretem #SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce.
Połączyć sok z cytryny, cukier i olej w małej misce; wymieszać trzepaczką do wymieszania. Wymieszać ze skórką cytrynową.
Wlać mieszaninę szpinaku; wrzucić.