Cytrynowa Ryba Ziołowa
Cytrynowa ryba ziołowa jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 15 porcjami. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz masło, wino, filety z tilapii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Suzanne ' s Lemon - Herb gotowana na parze ryba, Ryba zapiekana ziołowo z cytryną Aioli, oraz Cytrynowa ryba ziołowa z chrupiącymi frytkami z piekarnika.
Instrukcje
Masło rozpuścić w małym rondlu. Wymieszać z winem i przyprawami.
Umieść rybę na patelni brojlerów.
Mieszankę masła posmarować rybą.Broil 8 do 10 minut na cal grubości lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.