Cytrynowa Beza Cassata

Cytrynowa Beza Cassata
Cytrynowa Kasata bezowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 261 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka lodów waniliowych, bezy, dodatków: skórka cytrynowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy, Meyer cytrynowy placek bezowy z imbirem cytrynowy placek Ciasteczkowy, oraz Lemon beza Pie - można zrobić lucious lemon pie w domu.

Instrukcje

1
Przygotuj Bezę.
2
Linia A 9-x 5-calowy bochenek z nieprzywierającą folią aluminiową, dzięki czemu krawędzie folii rozciągają się na boki patelni. Naciśnij folię gładko w rogach i wzdłuż boków patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Lody rozprowadzić na przygotowanej patelni. Zamrozić 30 minut lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
W międzyczasie przygotuj twaróg cytrynowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lemon CurdLemon Curd
5
Wlać twaróg na lody, rozprowadzając w gładkiej warstwie. Zamrozić, odkryte, 1 godzinę lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
6
Top mrożony twarog cytrynowy z 1 prostokątem bezowym. Zwróć kasatę do zamrażarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lemon CurdLemon Curd
7
Skórkę cytrynową wymieszać z sorbetem cytrynowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sorbet CytrynowySorbet Cytrynowy
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
8
Mieszaninę sorbetu rozprowadzić w gładkiej warstwie na warstwie bezowej na patelni. Wierzch pozostałą warstwą bezy. Delikatnie wcisnąć bezę lekko do mieszaniny sorbetu. Zamrozić, odkryte, 1 godzinę lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Aby służyć, pokroić cassata na 8 plastrów.
10
Dekorować, w razie potrzeby. Przechowywać, przykryty, w zamrażarce.
11
Wskazówka: aby szybko zmiękczyć lody lub sorbet: odkryj pojemnik i kuchenkę mikrofalową NA WYSOKOŚCI 20 sekund. Łyżkę do średniej miski i ubić z małą prędkością mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
SorbetSorbet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Wskazówka: elektryczny nóż działa szczególnie dobrze, aby przeciąć różne warstwy tego deseru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn