Przepis cynamonowo-wirowy chleb gruszkowy można zrobić w około 1 godzinę i 25 minut. Ten przepis zawiera 48 porcji z 156 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Za 20 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka miodu, wody, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób naprawdę lubi ten chleb. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 18%. Spróbuj Cynamonowy Chleb Wirowy, Cynamonowy Chleb Wirowy, oraz Cynamonowy Chleb Wirowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz gruszki, wodę i 1/2 szklanki cukru. Dusić bez przykrycia przez 10-12 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dobrze odcedź, rezerwując syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
3
W razie potrzeby dodaj zimną wodę do syropu, aby odmierzyć 1 szklankę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano