Cydr-glazurowany Indyk

Cydr-glazurowany Indyk
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Indyk oszklony cydrem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 106g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 829 kalorii. 39 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 53 minuty. Mieszanka tartego jabłka, indyka rozmrożonego, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Cydr Glazed Indyk, Cydr-Glazurowany Indyk, oraz Indyk glazurowany masłem i cydrem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 53 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia51
Magazyn