Curry z jagnięciną i warzywami

Curry z jagnięciną i warzywami
Jagnięcina i curry warzywne to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 609 kalorii, 26g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, buraków srebrnych, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną, Południowoindyjskie curry warzywne z liśćmi Curry, oraz Curry Z Jagnięciny dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Berger Gruner Veltliner (1 litr). Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Berger Gruner Veltliner (1 Litr)
Berger Gruner Veltliner (1 Litr)
Gruner Veltliner Bergera to kwintesencja letniego sippera! Ta Austriacka odmiana białych winogron produkuje ostre i skoncentrowane na minerałach wino z nutami cytrusów, skórki cytryny, liczi i odrobiną pikanterii, która może przypominać biały pieprz. Jego orzeźwiająco rześkie ciało świetnie sprawdza się w ciepły letni dzień, zwłaszcza gdy jesteś na świeżym powietrzu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia39
Magazyn