Curry Z Jagnięciny, Ziemniaków I Szpinaku

Curry Z Jagnięciny, Ziemniaków I Szpinaku
Przepis jagnięcina, ziemniaki & szpinak Curry jest gotowy w około 1 godzinę i 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.58 za porcję. To danie główne ma 728 kalorii, 36g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cebulę, filety jagnięce, szpinak, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Curry z jagnięciną i szpinakiem, Speedy lamb & Spin curry, oraz Garnek garnek Pasternak i Curry jagnięce ze szpinakiem.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Getrank Gruner Veltliner (1 litr). Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Getrank Gruner Veltliner (1 Litr)
Getrank Gruner Veltliner (1 Litr)
Genialna świeżość uzupełnia ostre, wytrawne smaki grejpfruta, jabłka i białego pieprzu w tym wyjątkowym austriackim Gruner. Idealne wino na plażowe dni, piknikowe dni i na co dzień.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia76
Magazyn