Cukrowce
Cukierki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 80 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka nasion anyżu, Gruboziarnisty cukier, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Cukrowce, Cukrowce, oraz Cukrowce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść migdały, śliwki, morele i figi w misce robota kuchennego i pulsuj 20 do 25 razy lub aż owoce i orzechy zostaną posiekane na małe kawałki, ale zanim mieszanina stanie się kulą.
W średniej misce wymieszać cukier puder, nasiona anyżu, nasiona kopru włoskiego, nasiona kminku, kardamon i sól.
Dodaj mieszaninę orzechów i owoców oraz miód i wymieszaj za pomocą rękawiczek, aż dobrze się połączą.
Miarka mieszaniny na 1/4-uncji porcji i zwijać w kulki. Jeśli od razu podajemy, wrzucamy Gruboziarnisty cukier i podajemy. Jeśli nie serwuje natychmiast, umieścić kulki na stojaku chłodzącym i pozostawić odkryte, aż będzie gotowy do podania.
Przed podaniem wrzucamy Gruboziarnisty cukier.
Cukier może być przechowywany na regale chłodzącym do tygodnia. Po tygodniu przechowywać w szczelnym pojemniku do miesiąca.