Crème de Menthe trufle

Crème de Menthe trufle
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu południowych przepisów, więc spróbuj trufli Crème de Menthe. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 19 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 36. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, półsłodkie chipsy czekoladowe, kolor żywności i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 55 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Creme de Menthe trufle, Crème de Menthe trufle, oraz Batony Creme de Menthe.

Instrukcje

1
W rondlu 2-quart rozgrzać śmietanę na małym ogniu 2 do 3 minut lub aż krem się ogrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodać chipsy do pieczenia i chipsy czekoladowe; mieszać do rozpuszczenia i wygładzenia. Okładka; przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Kawałki Do PieczeniaKawałki Do Pieczenia
4
Arkusze cookie linii z papieru woskowanego. Uformuj mieszaninę w 1-calowe kulki, odkurzając ręce cukrem pudrem lub kakao, jeśli to konieczne; umieść 2 cale od siebie na arkuszach ciastek. Przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Tymczasem w głębokim rondlu 1-quart roztopić powłokę cukierkową na małym ogniu, często mieszając, aż do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Wyjąć na ciepło; ostudzić 10 minut. W małej plastikowej torebce do wielokrotnego zamykania, umieść 1/4 szklanki stopionej powłoki i zielony kolor żywności;uszczelnij torbę. Wycisnąć worek do mieszania aż do jednolitego koloru; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fioletowe PosypkiFioletowe Posypki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
7
Używając widelca, zanurz 1 truflę na raz w białej powłoce cukierkowej, aby pokryć. Wróć do woskowanych papierowych arkuszy ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Odciąć mały róg worka zawierającego zieloną powłokę. Wyciśnij worek, aby mżnąć powłokę nad każdą truflą (w razie potrzeby podgrzej zieloną powłokę w kuchence mikrofalowej na wysokości kilku sekund, aby powłoka mżała).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
9
Pozostaw trufle do momentu ustawienia powłoki, około 10 minut, przed umieszczeniem w foliowych kubkach z cukierkami. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn