Crème Brûlée Cheesecake Bars
Ten przepis służy 36. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 101 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan instant pudding i ciasto napełniania mix, jajka plus 3 żółtka, toffi bits, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Batoniki Sernikowe Creme Brulee, Crème Brûlée Cheesecake Bars, oraz Sernik Cytrynowy Creme Brulee Batony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. lekko spryskać dno i boki 13x9-calowej patelni sprayem do gotowania. W dużej misce, wymieszać Cookie mix, pudding mix, brązowy cukier, roztopione masło, 1 łyżeczka wanilii i 1 całe jajko, aż miękkie formy ciasta. Naciśnij ciasto na dole i 1/2 cala w górę boki patelni.
W małej misce, beat twarogu, śmietany i cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości do gładkiej.
Dodać pozostałe całe jajko, 3 żółtka i pozostałe 1 1/2 łyżeczki wanilii; ubić na gładką masę.
Rozłóż na skórce na patelni.
Piec 30 do 35 minut lub aż ustawi się w centrum. Natychmiast posypać wierzch zmiażdżonymi kawałkami toffi. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce około 3 godzin lub do schłodzenia. W przypadku prętów pokrój w 9 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.