Herbatniki Ze Słodkich Ziemniaków
Słodkie herbatniki ziemniaczane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 32 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, mleko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Bataty herbatniki AKA jak wykorzystać resztki batatów, Lekko Słodkie Ciastka Słodko-Ziemniaczane, oraz Herbatniki Ze Słodkich Ziemniaków.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż stojak na środku.
Wszystkie suche składniki połączyć w dużej misce i odstawić. W oddzielnej dużej misce wymieszać mleko i puree ze słodkich ziemniaków, aż do równomiernego połączenia.Utrzeć zamrożone masło przez duże otwory tarki pudełkowej i wrzucić suche składniki, aż masło zostanie pokryte.
Dodać mieszankę mleczną i lekko wymieszać, aż ciasto utworzy kudłatą masę.Rozłóż mieszaninę na mąkę i ugniataj, aż się połączy. (Ciasto nie będzie gładkie.) Wklep w okrąg i użyj mąki wałka do ciasta, aby zwinąć ciasto na grubość około 3/4 cala. Używając 3-calowego foremki do ciastek, foremki do ciastek lub szkła, pokrój ciasto na okrągłe. Zbierz resztki ciasta w kółko, przekrój i pokrój, aż będziesz miał 8 dużych herbatników.
Umieścić herbatniki na blasze do pieczenia, blaty pędzla z grubą śmietaną, i piec, aż dno są złotobrązowe, o 12 do 15 protokół.