Crunchy Romaine Toss to przystawka, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. Za 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 42 osoby uznały ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Mieszanka octu z czerwonego wina, zielonej cebuli, makaronu ramen i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 85%, to danie jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Crunchy Romaine Toss, Grillowany Romaine Toss, oraz Crunchy Broccoli Toss.
Instrukcje
1
Rozpuść masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj makaron ramen i orzechy włoskie do opiekania, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Ramen
Orzechy Włoskie
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Przenieś mieszaninę na talerz wyłożony ręcznikami papierowymi i odstaw do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
3
W małej misce wymieszaj olej roślinny, cukier, ocet, sos sojowy, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Sos Sojowy
Ocet
Pieprz
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Połącz makaron ramen i mieszankę orzechów włoskich z sałatą, brokułami i zieloną cebulą w dużej misce do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Brokuły
Sałata
Makarony
Orzechy Włoskie
Makaron Ramen
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego