Zupa z owoców morza (Caldo de Mariscos)

Zupa z owoców morza (Caldo de Mariscos)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zupy z owoców morza (Caldo de Mariscos). Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.24 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 282 kalorie, 27g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz anyż, limonkę, sok z małży i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Portorykańska zupa z owoców morza: Asopao de Mariscos, GULASZ Z OWOCÓW MORZA (CAZUELA DE MARISCOS), oraz Portuguese Arroz Con Mariscos-Owoce morza i ryż dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Pokrój chiles na pół; Odrzuć nasiona i membrany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
NasionaNasiona
3
Połówki, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 5 minut lub do poczernienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Umieść w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny i uszczelnij.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
5
Odstawić na 15 minut. Obrać chiles; wyrzucić Skórki. Chiles drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
6
Gotować nasiona anyżu i kminku w rondlu na średnim ogniu 1 minutę lub do tosty i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
AnyżAnyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Umieścić w młynku do przypraw lub kawy i przetwarzać, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
8
Rozgrzać olej roślinny w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
9
Dodaj posiekaną cebulę i mielony czosnek; gotować 15 minut lub aż cebula jest rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
CebulaCebula
10
Dodaj tosty mielone przyprawy; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
11
Dodaj cukier, sól, sok z małży, posiekaną paprykę jalapeo i pieczone na ogniu pokruszone pomidory; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone PomidoryPokruszone Pomidory
Sok Z MałżySok Z Małży
PaprykaPapryka
CukierCukier
SólSól
12
Dodaj posiekane chiles Poblano, sok z limonki, tilapia, krewetki, i małże;doprowadzić do duszenia. Gotować 5 minut lub aż krewetki są zrobione i małże otworzyć; wyrzucić nieotwarte muszle. Wymieszać z mieloną świeżą kolendrą i podawać z plasterkami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MałżeMałże
TilapiaTilapia
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
KrewetkiKrewetki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia40
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn