Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Bezglutenowy ryż imbir Crunch spróbować. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 127 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz nieskażone migdały, chipsy bananowe, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pomarańczowy imbir Tempeh i Brązowy Ryż Sałatka z pomarańczowym balsamicznym Vinaigrette (wegańskie, bezglutenowe, jeśli stosuje się tempeh bezglutenowe), Bezglutenowy Kokosowy Ryż Imbirowy, oraz Gluten & Nut Free Toffi Crunch Kora {Rafinowany Bez Cukru} dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 121°. spryskaj dużą patelnię sprayem do gotowania. W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać brązowy cukier, masło, miód i imbir do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Brązowy Cukier
Masło
Imbir
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Patelnia Z Sosem
Piekarnik
2
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
3
Na patelni zmierz płatki zbożowe, chipsy bananowe, migdały i kokos. Wymieszać z brązowym cukrem aż do równomiernego pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Bananowe
Brązowy Cukier
Migdały
Kokos
Zboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Piec 50 minut, mieszając co 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Rozprowadzić na woskowanym papierze lub folii; ostudzić około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
6
Umieścić w misce do serwowania; wymieszać z żurawiną. Przechowywać w szczelnym pojemniku.