Crostini z wątróbki drobiowej z marynowanymi jajkami

Crostini z wątróbki drobiowej z marynowanymi jajkami
Crostini z wątróbki drobiowej z marynowanymi jajkami wymaga około 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 187 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś grubą diagonalną bagietkę, wino, liście laurowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Crostini z wątróbki drobiowej z marynowanymi jajkami, Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej), oraz Crostini di fegatini (Crostini z wątróbki drobiowej).

Instrukcje

1
Połączyć ocet, 1/2 szklanki wody, szalotki, gałązki tymianku, goździki, bakłażan, sól i cukier w średnim rondlu;doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio niskich i gotuj mieszankę marynującą 15 minut, aby uzyskać smaki do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjąć mieszaninę z rozgrzanego i schłodzić do temperatury pokojowej.
3
Jajka ugotowane na twardo przebijamy szaszłykiem lub widelcem na Głębokość 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4
Umieścić w szklanym słoiku 1-quart lub średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wylać mieszaninę wytrawiania na jajka; przykryć i schłodzić przez noc. DO AHEAD: można bemade 2 dni do przodu. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
1
Combine1 / 2 szklanka oliwy z oliwek, gałązki tymianku, obrane goździki garlic, 1 liść laurowy, i 1/2 łyżeczki do herbatsalt na średniej patelni; ciepła na średnim-lowheat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać serce z kurczaka i żołądekdo patelni i gotować delikatnie do miękkości, obracając od czasu do czasu, o 30 protokół (nie pozostawić mieszaniny oleju do wrzenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Przenieść serce i żołądek do deski do krojenia i ostudzić, a następnie drobno posiekać. Reserve patelniz mieszaniną oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Dodać wątróbki z kurczaka do mieszaniny olejowej insame patelni i gotować delikatnie na średnim ogrzać, aż brązowy Na zewnątrz, ale nadal różowy incenter, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Z patelni przełożyć szczypce i ząbki czosnku do krojenia i ostudzić, a następnie drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wyrzucić gałązki tymianku i wszystkie but2 łyżki oleju z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodaj masło, cebulę, 1 łyżkę posiekanego tymianku, mielony garlic i pozostały liść laurowy do sameskillet; smażyć na średnim ogniu, aż onionis miękki, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
8
Dodaj wino i Portand gotować, aż prawie odparuje, ok. 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Dodaj posiekane żołądki ichicken wątroby i gotować na wolnym ogniu 1 minutę. Doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: Canbe wykonane 1 dzień do przodu. Lekko schłodzić. Coverand chill. Przewiń na średnim ogniu justuntil ciepłe przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
10
Rozgrzej piekarnik do 204°. ułóż plastry w jednej warstwie na arkuszu piekarnika; delikatnie polej oliwą z oliwek.Tosty w piekarniku, aż blady złoty, o 12minutes. Super. Czy z wyprzedzeniem: grzanki Bagietkimoże być wykonane 4 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
BagietkaBagietka
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Odstawić w temperaturze pokojowej.
12
Podziel mieszankę wątróbki drobiowejcrostini. Pokrój 2 do 3 marynowanych jajek na plasterki. Górna mieszanka wątroby na każdej bagietce z 1 jajkiem i kilkoma szalotkami z płynu do wytrawiania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
WątrobaWątroba
(Keebler)(Keebler)
13
Posypać lekko 1/2 łyżki posiekanej świeżości i podawać.
1
Posiekać resztki jajek i wymieszać je w yourfavorite sałatka z tuńczyka lub sałatka Cobb przepis.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
2
W porcji: 237,1 kcal kalorii, 58,0% kalorii z tłuszczu, 15,3 g tłuszczu, 3,6 g tłuszczów nasyconych,
3
Cholesterol 4 mg,
4
9 g węglowodanów,
5
1 g cukrów ogółem,
6
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn