Crostini Z Kurczaka Z Wątróbką
Crostini z wątróbką z kurczaka może być tylko przystawką, której szukasz. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 65 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz anchois, wątróbki z kurczaka, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej), Crostini di fegatini (Crostini z wątróbki drobiowej), oraz Crostini Z Wątroby Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przycinamy wątróbki drobiowe ze ścięgien i żył i układamy je na papierowych ręcznikach do wyschnięcia na około 20 minut.
Na dużej patelni roztopić masło w 1 łyżce oliwy z oliwek.
Dodać posiekaną cebulę, szałwię i rozmaryn i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, o 5 protokół. Wymieszać w mielonej anchois i kapary i gotować na małym ogniu, aż cebula jest lekko rumiane, o 8 minut dłużej. Zeskrobać mieszaninę do średniej miski.
Dodaj pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek do patelni. Sezon wątróbki z kurczaka z solą i pieprzem, dodać je do patelni i gotować na dużym ogniu, aż rumiane, o 2 protokół. Odwróć i gotuj wątróbki z kurczaka przez 1 minutę dłużej. Wymieszać w mieszaninie cebuli.
Dodaj koniak i ostrożnie zapal go długim zapałką. Gotować wątróbki, aż płomienie ustąpią.
Wyrzucić gałązki zioła i zeskrobać zawartość patelni do robota kuchennego; ostudzić lekko. Pulsować do uzyskania masy, następnie doprawić solą i pieprzem.
Ułóż plasterki bagietki na dużej blasze do pieczenia i opiekaj je przez około 15 minut, aż będą złote i chrupiące.
Tosty z bagietki posmarować wątróbką drobiową i podawać.