Crostini Z Fasoli Pieczonej
Crostini z pieczonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, marynowane papryki jalapeño, polewy: rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 38 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Crostini Z Fasoli Pieczonej, Karczoch i fasola Crostini, oraz Lima-Fasolowe Crostini.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 400 do 450 (wysoka) ciepła.
Pokroić chleb na 40 (1/4 cala grubości) plastry, odrzucając końce. 1 Stronę każdej kromki chleba pokryć sprayem do gotowania. Kromki chleba grillowanego, bez pokrywy grillowej, od 1 do 2 minut z każdej strony.
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 łyżki. kapie na patelni. Pokruszony bekon.
Podsmażyć cebulę w gorących kapiących 5 minut lub do miękkości. Wmieszać fasolę i następne 5 składników; gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub aż dokładnie ogrzewa się i lekko zgęstnieje. Łyżka mieszanki fasoli na grillowanych kromkach chleba.
Posypać pokruszonym boczkiem.
Podawać z pożądanymi dodatkami.
Uwaga: testowaliśmy z najlepszym Country stylem Busha
Fasolka Po Pieczeniu. Zamiast grillować, kromki chleba mogą być pieczone na blasze do pieczenia w 350 przez 8 minut lub do lekko tosty.