Crispy Wild Buffalo Sub
Ten przepis służy 30 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka łodzi podwodnej rolki, seler, big pepper Jack sera i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wild Buffalo Chex Mix, Buffalo Wild Wings Pikantny Sos Czosnkowy, oraz Chrupiące Skrzydełka Buffalo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Przykryć blachę folią; spryskać sprayem do gotowania. Kurczak zalać mieszanką z powłoką zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; umieścić przygotowaną blachę do pieczenia.
Piec 20 min. lub do czasu zakończenia (165F). Wierzch z serem; piec 2 min. albo aż się stopi.
Wymieszać majonez i sos skrzydełkowy aż do wymieszania; rozprowadzić na pokrojonych bokach rolek. Napełnij kurczakiem i selerem.