Przepis Crispy Tofu Pad Thai jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Na 1,91 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 427 kalorii, 14g białka, oraz 14g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, skrobię kukurydzianą, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Crispy Tofu Pad-thai, Pad Thai Zoodles, oraz Wegetariańska Pad Thai z Zoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokroić Tofu w poprzek na 8 (1/2-cal grubości) plastry. Ułóż tofu na kilku warstwach ręczników papierowych. Góra z kilkoma warstwami ręczników papierowych; góra z żeliwną patelnią lub inną ciężką patelnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
2
Odstawić na 30 minut.
3
Usuń Tofu z ręczników papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
4
Pokrój Tofu w kostkę 1/2 cala i wrzuć skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
Przygotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Sól
6
Dobrze odcedzić; odstawić.
7
Połączyć ketchup i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, Rozdrobnione
8
Podgrzać 1 łyżkę oleju w patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Dodaj tofu na patelnię; smażyć 7 minut lub do złotego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Wyjąć tofu z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Na patelni rozgrzać 1 łyżeczkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Dodać jajka i białko; gotować 30 sekund, ciągle mieszając.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.