Creole Catfish Cakes to pescatarian przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz filety z suma, masło, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sum Kreolski, Kanapki Z Sumem Kreolskim, oraz Kanapki Z Sumem Z Kreolskim Majonezem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić filety na lekko nasmarowanym stojaku w patelni brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Brojlerów
2
Broil 5 cali od ciepła (z elektrycznymi drzwiami piekarnika częściowo otwarte) 10 do 15 minut lub aż ryby płatki łatwo z widelcem. Filety płatki w dużej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Piekarnik
3
Roztopić masło w ciężkim rondlu na małym ogniu; dodać mąkę, mieszając, aż będzie gładka. Gotować, ubijając stale, 1 minuta; stopniowo dodawać mleko i gotować na średnim ogniu, ubijając stale, 8 minut lub do momentu zagęszczenia mieszaniny i bąbelków.Wymieszać z solą, pieprzem i musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda
Masło
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia Z Sosem
4
Polej rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
5
Wymieszać 1/2 szklanki bułki tartej i kolejne 3 składniki; przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę. Kształt mieszaniny przez 1/4 cupfuls na paszteciki, i płaszcz z pozostałych 1 1/2 szklanki bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
6
Rozpuścić 1 łyżkę masła z 1 łyżką oleju w dużej patelni nonstick; smaż paszteciki w partiach 3 minut z każdej strony lub aż lekko rumiane, dodając olej i masło w razie potrzeby.
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.