Creamed collard Greens with Ham
Creamed Collard Greens z szynką może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wstępnie umyte, pieprz, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Podobne przepisy to Creamed Collard Greens, Creamed Collard Greens, oraz Creamed Collard Greens.
Instrukcje
Umieść zielenie, posiekaną cebulę, czerwoną paprykę i wędzoną szynkę w dużym garnku; przykryć wodą do 1 cala powyżej zieleni. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Odkryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny.
Odcedzić zieleninę w durszlaku nad miską, rezerwując 2 szklanki płynu do gotowania.
Połączyć niskotłuszczowe mleko i mąkę uniwersalną na patelni, mieszając trzepaczką do wymieszania. Wymieszać z przygotowaną cieczą do gotowania, solą i zmielonym czarnym pieprzem; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż mieszanina zgęstnieje, stale mieszając.
Dodać zieleninę; dusić 10 minut, mieszając od czasu do czasu.