Cranberry Bliss Bar Clone #1
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Cranberry Bliss Bar Clone # 1 spróbować. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz — 3 szklanki cukru cukierniczego, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Batony Cranberry Bliss, Batony Cranberry Bliss, oraz Ciasteczka Cranberry Bliss dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Linia a 13×9 cali lub 15×10 cali metalowej patelni z pergaminem lub folią uwalniającą.Ubij masło i cukier, aż będzie kremowy; dodaj jajka i ekstrakt (użyłam wanilii) i ubijaj aż się połączą.
Dodaj mąkę, proszek do pieczenia i imbir i mieszaj do wymieszania, a następnie dodaj żurawinę i frytki, mieszając, aby wymieszać i uważać, aby nie przesadzić.
Rozprowadzić ciasto w przygotowanej patelni i piec 350 (23-24 minut dla 10×15, 27 minut dla 9×13), aż krawędzie są jasnobrązowe i szaszłyk włożony do środka wychodzi w większości czyste.
Niech ostygnie całkowicie.Lukier: ubić serek śmietankowy i masło, aż będzie puszysty.
Dodajemy ekstrakt (ponownie użyliśmy wanilii) i cukier cukierniczy i ubijamy, aż lukier będzie puszysty i sypki (w razie potrzeby dodając 1 t. mleka).
Rozprowadzić równomiernie na chłodzonych prętach.
Dekoruj: użyj skórki, aby usunąć skórkę z pomarańczy. Posiekać 1/3 szklanki Craisins grubo.
Posyp ten Dekor skórki pomarańczowej i Craisins na matowych batonach.Na koniec wymieszaj białą czekoladę i olej w szklanej miarce. Kuchenka mikrofalowa 50% mocy przez 1 minutę; wymieszać. Powtórz jeszcze 1 minutę przy 50% mocy; wymieszaj. Użyj widelca, aby skropić białą czekoladę cienkimi ukośnymi paskami na paskach (nie używałem widelca).Odczekaj godzinę na ustawienie białej czekolady przed cięciem. **Aby wykonać sygnowane Trójkąty, pokrój galaretkę na 20 dużych kwadratów