Crab Cake Po ' Boys

Crab Cake Po ' Boys
Crab Cake po ' Chłopcy może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 4,17 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 594 kalorie, 21g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka mieszanka Muffin kukurydzianych, grudka Krab, kapary, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć zioła można śledzić to danie główne z Mint Chocolate Chip Cupcakes jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Walnut Crusted Crab Cakes aka When the Boys Are Sad, Ciasto krabowe na bułce, oraz Shrimp Po ' Boys.

Instrukcje

1
Podziel rolki na pół wzdłuż pozostawiając zawias wzdłuż 1 strony. Wydrąż środek górnej i dolnej części każdej rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2
Umieść bułkę tartą i mieszaninę ziół w blenderze i wir, aby drobne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać do miski. Powinieneś mieć około 1 szklanki okruchów. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
W średniej misce, dodać mięso krabowe i 1 szklanka SOS Remoulade. Delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
CrabmeatCrabmeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać mieszaninę okruchów chleba i lekko wrzucić, aż tylko połączone. Ponad mieszanie spowoduje ciastka krabowe stać się gummy. Uformuj 12 ciastek krabowych o średnicy około 2 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
żelkiżelki
KrabKrab
7
Na talerz lub płytkie naczynie wlać mieszankę muffinek kukurydzianych (talerz ciasta działa dobrze). Ostrożnie posmaruj ciastka krabowe w mieszance babeczek kukurydzianych i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muffin Kukurydziany MixMuffin Kukurydziany Mix
KrabKrab
8
Na dużej patelni na średnim ogniu dodaj wystarczającą ilość oleju, aby pokryć dno patelni. Gdy olej jest gorący, smażyć ciastka krabowe partiami do złotego koloru, około 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Przełożyć na patelnię z prześcieradłem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Piec ciasta krabowe w nagrzanym piekarniku przez 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
11
Podawać placki krabowe na wydrążonej bułce francuskiej z sałatą, pomidorem i dodatkowym sosem Remoulade.
Składniki, których będziesz potrzebować
French RollFrench Roll
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
KrabKrab
12
W małej misce rozgnieść kapary widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Dodaj sos tatarski, przyprawę Cajun, chrzan i sos pieprzowy i całkowicie połączyć. Jeśli masz czas, niech schłodzić w lodówce, pokryte, przez co najmniej 1 godzinę niech smaki stopić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
Sos TatarskiSos Tatarski
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
14
Wydajność: 2 szklanki
15
Czas przygotowania: 5 minut
16
Nieaktywny Czas Przygotowania: około 1 godziny
17
Łatwość przygotowania: łatwa

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn