Country Ham and Cheddar Precel Bites with Jalapeño Mustard
Country Ham and Cheddar Precel Bites with Jalapeño Mustard may be just the Hor d ' oeuvre you are looking for. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, brązowy cukier, jalapeños i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Country Ham And Cheddar Precel Bites With Jalapeño Mustard, Szynka I Cheddar Precel Bites Z Miodem Jalapeño Musztarda, oraz Biały Cheddar wypełnione Precel Bites z miodem Jalapeno musztarda.
Instrukcje
1
Wymieszać razem drożdże, 1 łyżeczka brązowego cukru i ciepłej wody w dużej misce i odstawić, aż spieniony, 5 do 8 protokół. (Jeśli mieszanina nie pieni się, zacznij od nowa z nowymi drożdżami.) W osobnej misce wymieszać pozostałe 2 łyżki brązowego cukru do ciepłego mleka, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać 2 1/2 szklanki mąki i mieszanki mleka do mieszaniny drożdży i wymieszać drewnianą łyżką lub gumową łopatką, aż miękkie ciasto tworzy, dodając do 1/2 szklanki dodatkowej mąki, trochę na raz, jeśli to konieczne. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i delikatnie zagnieść kilka razy, tworząc gładką kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Przenieść do czystej miski. Przykryć folią i odstawić do wyrośnięcia w miejscu wolnym od przeciągów w ciepłej temperaturze pokojowej, aż do podwojenia i pojawienia się pęcherzyków na powierzchni, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzej piekarnik do 204° z regałem w górnej i dolnej części. Linia dwie 4-stronne patelnie z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i pokroić na 4 równe kawałki. Lekko odkurz ręce mąką, a następnie delikatnie zwiń i rozciągnij 1 kawałek ciasta, tworząc 12-calową linę. Spłaszcz ciasto i ułóż tak, aby długi bok był najbliżej Ciebie,a następnie rozwałkuj do mniej więcej prostokąta o wymiarach 12 na 4 cale za pomocą lekko posypanego wałka do ciasta. Delikatnie wciśnij jedną czwartą szynki i sera w dolną trzecią prostokąta, pozostawiając 1/2-calową granicę wzdłuż dolnej krawędzi. Rozciągnij dolną krawędź ciasta nad nadzieniem i mocno dociśnij, aby je zamknąć, a następnie zwiń tak mocno, jak to możliwe, aby utworzyć linę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
6
Przeciąć linę na 12 sztuk i przenieść do blachy. Zrób jeszcze 3 liny z pozostałym ciastem, szynką i serem i pokrój na kawałki, przenosząc do patelni z blachy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Pozostaw w temperaturze pokojowej, odsłonięty, 30 minut (ciasto lekko wzrośnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Doprowadzić wodę (6 szklanek) do wrzenia w rondlu 4-do 5-quart. Zmniejszyć ogień i wymieszać z sodą oczyszczoną. Gotować precel gryzie partiami w delikatnie gotującej się wodzie, obracając raz, aż lekko nadmuchane, około 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Precel Bites
Groch Fioletowy
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
9
Przełożyć łyżką szczelinową na patelnie z blachy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
10
Piec, aż nadmuchane i złocisto-brązowy, około 15 minut (ser może lekko wyciekać).
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
W międzyczasie wymieszaj musztardę, jalapeños i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
12
Rozgrzać precla posmarować masłem i posypać solą precla.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z musztardą jalapeño do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1
* musztarda jalapeño może być wykonana 1 dzień wcześniej i schłodzona. * Precle mogą być wykonane 2 tygodnie wcześniej i zamrożone (po schłodzeniu). Rozmrozić 30 minut, następnie podgrzać w piekarniku 204° około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto