Corny Cornbread Dressing
Corny Cornbread Dressing może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 161 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka chipsów kukurydzianych, masło, łyżka szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Corny Cornbread, Corny Jalapeno Shallot Cornbread, oraz Dressing Z Chleba Kukurydzianego dla podobnych receptur.
Instrukcje
2 łyżki masła równomiernie rozprowadzić na kromkach chleba; ułożyć na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 25 minut lub do chrupkości; pokroić w kostkę 1/2 cala.
Roztopić 1/2 masło puchar w dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę i seler, i smażyć do miękkości.
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia.
Wlać mieszaninę do dużej miski; wymieszać w kostkach chleba i chleb kukurydziany. Przykryć i odstawić 20 minut.
Złożyć kukurydzę i pozostałe składniki. Łyżka do 1 lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia i 1 lekko nasmarowane 11-x 7-calowe naczynie do pieczenia.
Piec w 350 przez 35 minut lub do złotego koloru.