Collard Green Risotto i Pot Liquor
Collard Green Risotto i Pot Liquor to bezglutenowe napój. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz melasę, masło, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Collard Green Coleslaw, Collard Green Wraps, oraz Collard Green Carbonara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej olej w holenderskim piekarniku; dodaj boczek i gotuj, aż będzie chrupiący.
Dodaj cebulę, i smażyć 5 do 7 minut lub do miękkości.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Wymieszać w zieleni collard, sól, i pieprz; smażyć na średnim ogniu 5 minut lub aż warzywa więdną. Wymieszać z rosołem z kurczaka. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować mieszaninę 45 minut lub do zieleni są miękkie.
Wlać mieszaninę zieleni przez sitko z siatki drucianej do pojemnika, rezerwując warzywa i alkohol doniczkowy.
Melasę i masło ubić do trunku.
Zieleninę wymieszać z Risotto.
Umieść 1 filiżankę Collard Green Risotto w każdej z 6 misek. Mieszanka likieru z kadzi równomiernie na górze.