Colcannon Diane
Need a przystawka bezglutenowa? Colcannon Diane może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 53 centów za porcję. 400 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz boczek, masło, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Colcannon Diane, Steak Diane, oraz Steak Diane.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 15 do 20 minut, aż do miękkości.
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, zastrzegając kapiele, pokruszyć i odstawić. W zarezerwowanych kapusty, podsmażyć kapustę i cebulę, aż będzie miękka i przezroczysta. Umieszczenie pokrywki na patelni pomaga warzywom gotować się szybciej.
Ugotowane ziemniaki odsączyć, posmarować mlekiem i doprawić solą i pieprzem. Złóż boczek, kapustę i cebulę, a następnie przenieś mieszaninę do dużej miski do serwowania. Zrobić studnię w środku i wlać roztopione masło.