Clam Box Fish Chow-Da może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 562 kalorie. Na $4.29 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, mielonego pieprzu, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ryba Pieczona W Stylu Clam Shack, Hamburgery Bluegrass ze słodką pieczoną kukurydzą Chow-Chow i szynką wiejską, oraz Jak gotować yaki-chow, skrzyżowanie yakisoban i chow mein dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać masło w dużym garnku do zupy na średnim ogniu, dodać cebulę i gotować, mieszając, aż będzie przezroczyste.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać ziemniaki, sól, pieprz i wystarczająco dużo wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
8 (U-12) Krewetek
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Dodać dorsza i tyle wody, aby pokryć. Dusić jeszcze 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
4
Niech zupa ostygnie. Wymieszać pół na pół i mleko (w razie potrzeby dodać więcej mleka). Schłodzić chowder, pokryte, na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chowder
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
5
Gdy będziesz gotowy do podania, podgrzej zupę w podwójnym kotle lub wolnej kuchence, mieszając tylko od czasu do czasu-nie chcesz zbytnio rozbijać dorsza.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Esperto Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.