Cioppino W Stylu San Francisco

Cioppino W Stylu San Francisco
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Cioppino w stylu San Francisco może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 733 kalorie, 64G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 9,64 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 119 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, oliwę z oliwek, oregano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest niesamowite. Spróbuj Cioppino W Stylu San Francisco, San Francisco Style Seafood Cioppino, oraz San Francisco Cioppino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na bazie pomidorów: w dużym garnku, rozgrzać olej na średnim ogniu i dodać marchew, cebula, papryka, i seler, i saute do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
PaprykaPapryka
SelerSeler
CebulaCebula
PomidorPomidor
BazaBaza
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodaj czosnek, chile, zioła, i przyprawy i gotować, aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
CzosnekCzosnek
Papryka ChiliPapryka Chili
ZiołaZioła
4
Dodaj wino, ocet, Worcestershire, i gorący sos i zmniejszyć, aż ciecz jest prawie odparowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ostry SosOstry Sos
OcetOcet
WinoWino
5
Dodać pomidory i cały wywar rybny, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować przez 1 do 1 1/2 godziny, mieszając od czasu do czasu. Przecedzić przez drobny sitko, odrzucając ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado RybStado Ryb
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1
Przecedzoną ciecz umieść w czystym garnku i gotuj na wolnym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj kraba, małże, małże i okonia morskiego, przykryć garnek i gotować przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SeabassSeabass
MałżeMałże
MałżeMałże
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać krewetki i gotować dodatkowe 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
4
Aby służyć: podzielić owoce morza na 6 dużych misek i kadzi bulionu na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MorzaOwoce Morza
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
5
Podawać z pieczywem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ChlebChleb
6
W dużym garnku dodać wszystkie składniki i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 45 minut. Szczep, rezerwując bulion i odrzucając ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek

Składniki

1Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)1(może być lub przeglądać)cały czarny pieprzcały czarny pieprz2(może być lub przeglądać)pieprz czarnypieprz czarny6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPropozycja podania: chleb czosnkowyPropozycja podania: chleb czosnkowy1małemarchewka posiekanamarchewka posiekana1małemarchew, grubo posiekanamarchew, grubo posiekana2sklasyfikowany trener motywacyjny 200-prądowyseler posiekanyseler posiekany2sklasyfikowany trener motywacyjny 200-prądowyseler grubo posiekanyseler grubo posiekany3Średnia żółta cebula, posiekanakrewetki (21 do 25 sztuk), obrane i pozbawione żyłek, z ogonamikrewetki (21 do 25 sztuk), obrane i pozbawione żyłek, z ogonami3całe nogi i ciała kraba Dungeness, z nienaruszonym mięsem krabacałe nogi i ciała kraba Dungeness, z nienaruszonym mięsem kraba1(może być lub przeglądać)bułka tarta, kilka garścibułka tarta, kilka garści454Orzechy dowolne (posiekane)świeże kości rybne, plus Głowa, jeśli można je dostaćświeże kości rybne, plus Głowa, jeśli można je dostać1pęczkiświeża bazylia, posiekanaświeża bazylia, posiekana2goździkiczosnek, pureeczosnek, puree5goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany1zielona papryka, posiekanazielona papryka, posiekana2(może być lub przeglądać)ostry sos (zalecane: Tabasco)ostry sos (zalecane: Tabasco)18małże littleneck, szorowane czystemałże littleneck, szorowane czyste18Czarne małże, brodate i szorstkieCzarne małże, brodate i szorstkie596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1pęczkiświeże oregano, posiekaneświeże oregano, posiekane0pęczkipietruszka łodygapietruszka łodyga12krewetki obrane i deveined (muszle zarezerwowane dla stada)krewetki obrane i deveined (muszle zarezerwowane dla stada)1butelkidobre czerwone winodobre czerwone wino2(może być lub przeglądać)1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa680Orzechy dowolne (posiekane)świeży labraks lub inne ryby twarde, pokrojone na kawałki 1,5 calaświeży labraks lub inne ryby twarde, pokrojone na kawałki 1,5 cala1małeserrano chileserrano chile6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMuszle z krewetekMuszle z krewetek2Średnia żółta cebula, posiekanapuszkowane pomidory puree, około pięciu puszek 15 uncji (zalecane: Di Napoli, San Marzano-style)puszkowane pomidory puree, około pięciu puszek 15 uncji (zalecane: Di Napoli, San Marzano-style)2(może być lub przeglądać)Sos WorcestershireSos Worcestershire1małecebula żółta, posiekanacebula żółta, posiekana1małecebula żółta, grubo posiekanacebula żółta, grubo posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia70
Magazyn