Ciepły Dip Gumbo
Ciepły Dip Gumbo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Jest idealny do Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubiło to kreolskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, seler, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Spróbuj Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta, Gulasz Gumbo-laya (Gumbo + Jambalaya), oraz Gumbo zielone (gumbo Z ' herbes) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać zieloną cebulę i kolejne 2 składniki. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 6 do 8 minut lub do papryki są miękkie. Mieszać w krewetki i następny 2 składniki; gotować, mieszając od czasu do czasu, 2 protokół. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu; dodaj serek śmietankowy, mieszając, aż ser się rozpuści.
Zdjąć z ognia i wymieszać z okrą i 1/2 szklanki parmezanu. Mieszankę łyżką do 2-qt. naczynie do pieczenia i posypać pozostałymi 2 łyżkami. ser.
Piec w 400 przez 25 do 30 minut lub do bąbelków i lekko rumiane.
Posypać natką pietruszki.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun świetnie komponuje się z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jedno wino, którego możesz spróbować, to mieszanka Santiago Ruiz Albarino. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Santiago Ruiz Albarino Blend]()
Santiago Ruiz Albarino Blend
Jasne i jasnożółte. Intensywny i złożony aromat owoców (jabłko, gruszka, morela), ziół (werbena cytrynowa, anyż) i nut mineralnych. Pełna, owocowa złożoność powraca w połączeniu z mineralnością mokrego kamienia na podniebieniu przed długim i ostrym wykończeniem. Połączenie pięciu rodzimych odmian winorośli z Rias Baixas sprawia, że jest to wino o wyjątkowym charakterze.