Ciepłe smarowidło z owocami morza to przyprawa na 16 osób. Jedna porcja zawiera 187 kalorii , 8 g białka i 12 g tłuszczu . Za 93 centy za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mięsa krabowego, soli, bułki tartej i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną i pescatariańską . Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 27% . Wynik ten jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Gorący krem z owocami morza , Ciepłe kanapki z owocami morza i Ciepły pasta Italiano .
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj majonez, sok z cytryny, sos Worcestershire, musztardę, sól i pieprz. Wymieszaj kraba, krewetki, seler, zielony pieprz i cebulę.
Dip świetnie komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest wino NV Sacchetto „Zecchino” DOC Brut. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.