Ciepłe ciasta czekoladowe z kremem Mascarpone

Ciepłe ciasta czekoladowe z kremem Mascarpone
Ciepłe ciasta czekoladowe z kremem Mascarpone wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 838 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, 2 masło, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ciepłe Ciasta Czekoladowe, Indywidualne Ciepłe Ciasta Czekoladowe, oraz Ciepłe ciasta czekoladowe z jagodami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
6 6-uncjowych ramekinów posmarować masłem i lekko obsypać mąką. Ustaw ramekiny na solidnej blasze do pieczenia. W kuchence mikrofalowej, roztopić czekoladę z masłem; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w trzepaczkę, ubić jajka, żółtka i cukier na dużej prędkości, aż bledną i puszystą, o 4 protokół. Używając gumowej szpatułki, delikatnie złóż czekoladę, a następnie złóż mąkę tortową, aż nie pozostaną żadne smugi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Łyżka ciasta do przygotowanych ramekin i piec przez 15 minut, aż ciasta wzrosną, blaty są suche, a centra lekko jiggly.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Odstawić na 5 minut.
6
W misce ubij śmietanę z nasionami wanilii, brązowym cukrem i skórką cytrynową, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodać mascarpone i sok z cytryny i ubić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
MascarponeMascarpone
8
Uruchom końcówkę małego noża wokół każdego ciasta, aby je poluzować, a następnie rozpakuj na talerze. Na placki nałożyć krem mascarpone i udekorować rozgniecionymi wiśniami i wiórami czekoladowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
MascarponeMascarpone
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn