Ciepłe ciasta czekoladowe z kremem Mascarpone

Ciepłe ciasta czekoladowe z kremem Mascarpone
Ciepłe ciasta czekoladowe z kremem Mascarpone wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 838 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, 2 masło, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ciepłe Ciasta Czekoladowe, Indywidualne Ciepłe Ciasta Czekoladowe, oraz Ciepłe ciasta czekoladowe z jagodami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
6 6-uncjowych ramekinów posmarować masłem i lekko obsypać mąką. Ustaw ramekiny na solidnej blasze do pieczenia. W kuchence mikrofalowej, roztopić czekoladę z masłem; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w trzepaczkę, ubić jajka, żółtka i cukier na dużej prędkości, aż bledną i puszystą, o 4 protokół. Używając gumowej szpatułki, delikatnie złóż czekoladę, a następnie złóż mąkę tortową, aż nie pozostaną żadne smugi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Łyżka ciasta do przygotowanych ramekin i piec przez 15 minut, aż ciasta wzrosną, blaty są suche, a centra lekko jiggly.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Odstawić na 5 minut.
6
W misce ubij śmietanę z nasionami wanilii, brązowym cukrem i skórką cytrynową, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodać mascarpone i sok z cytryny i ubić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
MascarponeMascarpone
8
Uruchom końcówkę małego noża wokół każdego ciasta, aby je poluzować, a następnie rozpakuj na talerze. Na placki nałożyć krem mascarpone i udekorować rozgniecionymi wiśniami i wiórami czekoladowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
MascarponeMascarpone
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn