Ciepła sałatka z fasoli i boćwiny

Ciepła sałatka z fasoli i boćwiny
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, ciepła sałatka z fasoli i boćwiny może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za $1.45 za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 6G tłuszczu i w sumie 191 kalorii. Jeśli masz pod ręką koncentrat pomidorowy, miód, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 92%, co jest ogromne. Podobne przepisy obejmują Ciepła Sałatka Z Dwóch Fasolek, Ciepła sałatka z kurczaka i boćwiny, oraz Ciepła Sałatka Z Boćwiny Tęczowej Z Boczkiem I Jabłkiem.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku lub dużym rondlu podsmaż cebulę na oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj koncentrat pomidorowy i miód; gotuj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
3
Dodaj fasolę i wodę; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Dodaj boćwinę, sól i pieprz; wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-25 minut lub do momentu zwiędnięcia zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
ZieloniZieloni
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
5
Podawaj natychmiast.

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które można spróbować, jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche to elegancki i charakterystyczny wyraz odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców skompensowanych delikatnymi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną świeżą kwasowością i strukturą średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą tostową.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn