Ciepła sałatka Przegrzebkowa z limonką i kolendrą
Ciepła sałatka Przegrzebkowa z limonką i kolendrą to wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.41 za porcję. Jeśli masz rukolę, przegrzebki morskie, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Przegrzebek Burger Sliders z Kolendro-Limonkowy majonez, Ciepła Sałatka Z Przegrzebków, oraz Sałatka z przegrzebka i szpinaku z ciepłym sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i jalapeno; saute 2 protokół.
Dodaj przegrzebki; saute 3 minut lub do czasu zakończenia. Wymieszać 1 łyżeczkę oleju, pomidora i 6 kolejnych składników (pomidor przez czosnek).
Ułóż rukolę na każdym z 4 talerzy; wierzch z sałatką z przegrzebków i podawaj z pitami.