Ciepła sałatka Orzo z miętą i fetą
Ciepła sałatka Orzo z miętą i fetą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,33 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 466 kalorii, 15g białka, oraz 21g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką dressing z oliwy z oliwek i octu, sok z cytryny, świeżo listki mięty i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sok z cytryny, możesz podążać za tym daniem głównym z Kruche ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym {hołd dla cioci Roxanne} jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 14 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 83%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Sałatka Orzo & Grape z fetą i miętą, Ciepła sałatka z soczewicy z winogronami, fetą i miętą, oraz Orzo z pomidorkami koktajlowymi, Fetanem i miętą dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą, osoloną wodą gotuj orzo na opakowaniu. Gdy orzo jest al dente, zdejmij z ognia i dodaj mrożony groszek do gotującej się wody.
Odcedź i przełóż do miski. Dodaj pozostałe składniki.