Ciepła brukselka z boczkiem

Ciepła brukselka z boczkiem
Ciepła brukselka z boczkiem to bezglutenowe i pierwotne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Mieszanka liści tymianku, masła, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z brukselki na ciepło z boczkiem z kurczakiem, Ciepła brukselka z boczkiem i zielonymi jabłkami, oraz Hamburgery z boczkiem z kurczaka z brukselką, jabłkiem, awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Odcedzić na ręcznikach papierowych; rezerwa 1/4 szklanki tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
W dużej, emaliowanej żeliwnej zapiekance rozpuść masło w tłuszczu boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4
Dodać brukselkę w partiach i gotować na dużym ogniu, mieszając, aż zmiękną, ale nadal jasnozielony, o 8 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
5
Dodać jabłka i tymianek; gotować, mieszając, aż jabłka zostaną rozgrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
6
Przełożyć na talerz, rozsypać boczek na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn