Ciepła brukselka z boczkiem
Ciepła brukselka z boczkiem to bezglutenowe i pierwotne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Mieszanka liści tymianku, masła, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z brukselki na ciepło z boczkiem z kurczakiem, Ciepła brukselka z boczkiem i zielonymi jabłkami, oraz Hamburgery z boczkiem z kurczaka z brukselką, jabłkiem, awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, o 6 protokół.
Odcedzić na ręcznikach papierowych; rezerwa 1/4 szklanki tłuszczu.
W dużej, emaliowanej żeliwnej zapiekance rozpuść masło w tłuszczu boczku.
Dodać brukselkę w partiach i gotować na dużym ogniu, mieszając, aż zmiękną, ale nadal jasnozielony, o 8 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać jabłka i tymianek; gotować, mieszając, aż jabłka zostaną rozgrzane.
Przełożyć na talerz, rozsypać boczek na wierzchu i podawać.